Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nevěřila bych ženské, která se tak blbě jmenuje. ledaže by... ledaže by to P. byla zkratka toho slova, co se před dětmi nikdy, ale opravdu nikdy neříká, ani při vypjaté dopravní situaci

1 0
možnosti
Foto

;-D Jestli myslíte Pecháčková, tak jste na to kápla;-D

0 0
možnosti

Neznal jsem, tak jsem si ji našel 

(http://video.idnes.cz/webtv.aspx?idvideo=V131212_123121_tv-zpravy_krr).... a poznal jsem, co jsem ani znát nechtěl ;-D

V diskusi mi ti nejlépe oplusovaní mluví z duše.

Váš blog je vtipný (a nejen tento), Dita je tragická - všechno v bílé mi trhá oči, její hlas uši. Ale zástěru už má kolem krku ;-)

2 0
možnosti
Foto

Vyčítali jí, že točí gastronomické porno, tak se asi zahalila:-) Já na ni nechci být zlá, vaření rozumím jak koza petrželi (jak jste jistě bystře pochopili), ale osobně mi taky vadí její mluva a tón hlasu. V tom u mně jasně vede sprosťák Zdenda.  A díííííik!;-)

3 0
možnosti
Foto

Taky bych to rád pekl s Ditou:-)

0 0
možnosti
Foto

Tak hodně štěstí při balení;-)

0 0
možnosti

Já se přiznám, že deníček Ditušky sleduji na Oněnce. Ne pro recepty, ale pro hlášky v diskuzi. Váš text je milý, karma tedy.

1 0
možnosti
Foto

Tak mně stačí jí odposlouchávat, nenapadlo mě ji i hledat na netu, ale asi to zkusím jako zdroj veselí;-) Za karmu dík!

1 0
možnosti
Foto

Nedávno jsem poprvé viděla jeden díl Deniku Dity P., abych si doplnila mezeru ve vzdělání a byl to i můj díl poslední. Ta dáma má tak nepříjemný hlas, o dalších rušivých detailech nemluvě ..., že recepty nerecepty,  prchám. Zlatej sprostej Zdenda !!!

Jinak vás ráda čtu :-) R^

2 1
možnosti

Přesně, Dituška je protivná, a o jejím umění vařit se dá pochybovat. Proč ji tak zoufale propagují na idnes, toť otázka. Buď jsou škodolibí, nebo ?

1 1
možnosti

D67a39n28a 27T25a61n47k86e93r

13. 12. 2013 14:34

Z Dity P. mě chytá žlučník už jenom když se dívám jak matlá tuky s cukry a připaluje co se dá i nedá. Je fakt, že oněnka asi vybírá neobyčejně nezdařilé Ditiny "projekty" ... Tajně podezírám redakci z perverzity. :-)

2 1
možnosti
Foto

Pravda je, že dát si každý den něco od Dity, tak mě důchodová reforma asi trápit nemusí;-D

0 0
možnosti
Foto

8-oZuzanoó, lepíte se na jistou Tinu, Martu, Markétu, Lenku a další děvočky v první dámské lize. Těm, které jsem neuvedl, ale rád se jimi nechávám písmenkově obšťastňovat, se omlouvám - děd už toho tolik nezvládne. Pečení v posteli začíná být těžkou disciplííínou... Jižní spojku ale ještě zvládám za každé situace.8-o

2 0
možnosti
Foto

Teď jsem si vzpomněl na Marcelu, mám problém si pamatovat jména, a to už od mlada. Také si nepamatuji KSICHTY. O tom už jsem dokonce psal v jednom blogu. A také o tom, že každý den mohu číst ty samé noviny jako čerstvé. Ale děláte mi děvčátka radost.

1 0
možnosti

P24e56t96r 45M91a39c78h50á96ň

13. 12. 2013 12:29

Paráda ;-D;-D;-D...Omlouvám se a kaju se,karmu nedávám žádným blogerům(ten "karmický" systém mi moc nesedí :-/),snad mi tedy odpustíte.PS: Nejste narozená ve Střelci?

0 0
možnosti
Foto

Odpouštím Vám, ale za trest si toho ode mně musíte přečíst víc a pořádně se chechtat, abyste zvýšil aspoň tu karmu životní;-) Ve Střelci nejsem, jsem holka schizofrenní - Blíženec:-)

0 0
možnosti
Foto

;-DR^Jsem se zas chechtala nahlas.

0 0
možnosti
Foto

;-D To je dobře, prodloužíš si život. Ale ať si nevzbudíš malýho;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4401x
Semestra věd lecjakých a členka vědeckého sdružení Pako.

Autorka knih Vstupte bez klepání, Postřehy teplákové bohyně, spoluautorka Deníčku moderního páru, který vznikl ve spolupráci s Dominikem Landsmanem a nově knihy Žena na tahu.

Dobré a tajné zprávy mi můžete zaslat na e-mail: hubenakova.blog@centrum.cz, případně se stavte na facebookovou stánku Vstupte bez klepání.

Seznam rubrik