Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Jako bývalý sportovec jsem před třemi roky zjistil, že jsem lenoch a špekoun. No, jenže co dělat, když milujeme jídlo? Tak jsme začali s manželkou běhat. Dneska běháme 40 resp. 60 km týdně, ja kdy. Dvacet kilo dole a hlavně, můžeme jíst, co chceme. Ne, že bych z toho běhání byl odvařenej. Nějaké orgastické stavy, jak někdo pociťuje, to tedy ne. Ale vždy se nějak donutíme. Prostě, každý pohyb je dobrý.

1 0
možnosti
Foto

No teda panečku! Zhubnout dvacet kilo, to tedy tleskám.

Já se hýbu velmi ráda, akorát velmi blbě. Ale k běhu jsem ještě nějak nedozrála. Ovšem jelikož to vypadá jako národní sport, asi mu dám šanci :-)

3 0
možnosti
Foto

Běhání je fajn, o tom žádná. Má to ale 2 háčky. Začnete-li zdraví, dříve nebo později vás zradí kolena nebo kyčle. No a začnete-li s načatými koleny či kyčlemi, je to ještě horší. Koneckonců i pan profesor Pirk nedávno prohlásil, že běháním si nikdo roky nepřidá, ale určitě si zhuntuje klouby na dolních končetinách.

2 0
možnosti
VK

Všechno se má dělat s rozumem. Pan Pirk také řekl, že běhání nepřidává roky, ale prodlužuje tu kvalitní část života. Jinak klouby? Zatím dobrý. Ti s nadváhou je huntují taky a možná víc.;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4401x
Semestra věd lecjakých a členka vědeckého sdružení Pako.

Autorka knih Vstupte bez klepání, Postřehy teplákové bohyně, spoluautorka Deníčku moderního páru, který vznikl ve spolupráci s Dominikem Landsmanem a nově knihy Žena na tahu.

Dobré a tajné zprávy mi můžete zaslat na e-mail: hubenakova.blog@centrum.cz, případně se stavte na facebookovou stánku Vstupte bez klepání.

Seznam rubrik