Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J68a88n34a 85M97a32j38o19v51á 4575142486743

Zuzi, tohle se ti moc povedlo :-). R^

+2/0
doporučit
19.7.2017 8:35
Foto

P92a74v44l60a 31K96o91l35á71ř81o52v24á 6406396942568

Úžasně motivační článek! Počítá se do toho projektu seberealizace i nakrájení pizzy? Totiž tu krájela ta paní ve francouzském bistru a já jsem se jí snažila svými čtyřmi či pěti francouzskými slovíčky vysvětlit, jak to chci - ze začátku sice nechápala, o co mi jde, ale nakonec jsme to DOKÁZALY! ;-DR^

+2/0
doporučit
18.7.2017 16:33
Foto

L86i65b12u51s25e 26P54a40l93k76o35v90a 6810394888617

R^do melounú a do lidí člověk nevidí:-)

a je pravdivé že každý máme svůj meloun k rozkrojení a často to odkládáme až přezraje:-)

+1/0
doporučit
18.7.2017 20:46
Foto

J45a15n52a 59S39l39a91n93i88n89o38v93á 1761980417296

:-) Zuzi R^

...horší zadání je načepujte mi litr a půl burčáku do dvoulitrovky. Bez cejchu, rovná láhev... ale když má člověk trošku za ušima, uchopí půllitrový džbánek a přeléváním docílí kýženého výsledku aniž by kohokoli šidil. Osobně odzkoušeno, já na straně za pultem, zákazník se specifickou potřebou na straně druhé :-)

+1/0
doporučit
18.7.2017 18:17



Žebříčky



Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.