Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J34a51n96a 20M45a57j48o73v30á

24. 9. 2014 23:32

Zuzko, nemohla byste dát v plen plánek oněch lizin na lodičky? Galoše už dneška nejsou k sehnání a podzim je na krku.

1 0
možnosti

Dneska jsem neměl zrovna povedenej den. Ale včil jsem našel tohle! Děkuju. Už je mi ;-D

3 0
možnosti
Foto

Neklesejte na mysli, bratři a sestry. Na každou revoluci totiž existuje kontrarevoluce. A na každou akci existuje hormonální reakce stejné velikosti, ale opačného směru. Pročež se chytněme za ruce a zazpívejme si tu naši. Internacionálu V!!

Již vzhůru kanci této sémě

již vzhůru všichni jež maj vzhled

teď duní vzdychy v jícnu temně

a výkřik zahřmí naposled!

8 0
možnosti
Foto

o tom nic nevím a i kdyby...budu kverulant, kterého se to netýká;-):-)

1 0
možnosti

Vy jste to zbytečně moc rozvíjela jen na svých odhadech, ono to nebylo totiž tak, že by jí dotyčný loudil dělal návrhy v báru či v parku nebo v ZOO, ale byl přednášející na konferenci, navíc s možností zajistit zakázky, takže  proto to vzbudilo takové pohoršení. Pochopitelně že tady se to tak nevnímá, když je dodnes normální, že kdekterý soudruh ředitel či soudruh manažer využívá takto svoji nadřazenou pozici. Co taky v zemi, kde jednou Pepíček řekl ve vyučování učitelce, že by si s ní chtěl zaležet spolu. Ta mu ovšem dala hned facku s tím, že má přijít po hodině do kabinetu. Tam mu učitelka ještě jednou vynadala za jeho návrh přede všemi, načež dodala: A teď pojď na klín, ty můj malej loudile.

0 0
možnosti
Foto

Vím, že to není úplně korektní přístup, ale přece jen to neměl být rozbor pro účel soudního řízení. Věřte mi, že mám své zkušenosti s harašením od šéfa, asi bych to neřešila tak dramaticky. Ale to prostředí neznám, těžko říct, do jaké míry jí odmítnutí mohlo opravdu uškodit.

Pepíčka znáte osobně?;-)

1 0
možnosti
Foto

Až budeš lákat na sex piloty, radši se jich neptej na jejich ocelové ptáky ... jeden nikdy neví ;)

4 0
možnosti
Foto

Je to jako se vším, někteří nevystihnou tu správnou míru a reakci. A tak se na jednu stranu často haraší kde se nemá a tam kde se má neharaší ;-)

12 0
možnosti
Foto

A někteří a některé se chovají tak, jako by na tom harašení bylo něco špatného.

3 0
možnosti
Foto

Mně kdysi taky jedna podle všech vnějších znaků žena řekla, že ji zklamalo, že jsem chtěl jen jedno. A dodnes nevím, co to jedno bylo. Protože ať počítám jak počítám, tak pivo a hokej jsou dvě věci....

11 0
možnosti
Foto

Skvěle s humorem napsáno. :-)R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4401x
Semestra věd lecjakých a členka vědeckého sdružení Pako.

Autorka knih Vstupte bez klepání, Postřehy teplákové bohyně, spoluautorka Deníčku moderního páru, který vznikl ve spolupráci s Dominikem Landsmanem a nově knihy Žena na tahu.

Dobré a tajné zprávy mi můžete zaslat na e-mail: hubenakova.blog@centrum.cz, případně se stavte na facebookovou stánku Vstupte bez klepání.

Seznam rubrik