Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

diky za pripomenuti jednoho z momentu, proc do OC ne! ani pod pohruzkou smrti ukamenovanim a ani v pripade, ze by butiky vonely po veprovejch vejpeccich, bramboracich nebo rizku a u kazdy kasy byl k dispozici orosenej pullitr s plzni...

2 0
možnosti
Foto

Asi by to člověk musel brát jako bojovku. Dostat úkol koupit párátka v OC a i s parkováním to dát pod hodinu a půl. Možná už to skauti zapojili do seznamu bobříků, musím to prověřit.

0 0
možnosti
Foto

Kousek od domu, v němž obývám byt v nejvyšším, čili třetím patře se podobný parkovací dům nachází,. Funguje na tom principu, že řidič vjede i s autem dovnitř, pak z něj vystoupí, několikrát jej obejde, tedy jako že řidič několikrát obejde auto, políbí ho na všechny dveře, láskyplně se rozloží na kapotě, pak vyjde ven, utře slzy, zamává kapesníčkem a automatická vrata sjedou dolů a auto je polknuto parkovacím domem. Obvykle vídávám tytéž lidi, jak pak u jiných dveří čekají na svůj vůz, při každém otevření dveří se dovnitř vrhají s vervou fanoušků Kelly Family, aby odešli se zklamáním a protaženými - neprotahujte ty ksichty! A když se dočkají svého vlastního vozu, jásají podobně jako v roce 1984 ta paní, co jí po půlročním obíhání všech možných i nemožných institucí vyšla dovolená v Rumunsku, své auto vítají s větší radostí než severokorejský lid svého hlavního pašíka, tancují kolem svého vozu šlapáka, pak celé auto zlíbají a pak teprve uctivě usednou a odjíždějí.

0 0
možnosti
MV

a tohle vsechno sledujete z oken domova? no te pero teda, Martine...

1 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4401x
Semestra věd lecjakých a členka vědeckého sdružení Pako.

Autorka knih Vstupte bez klepání, Postřehy teplákové bohyně, spoluautorka Deníčku moderního páru, který vznikl ve spolupráci s Dominikem Landsmanem a nově knihy Žena na tahu.

Dobré a tajné zprávy mi můžete zaslat na e-mail: hubenakova.blog@centrum.cz, případně se stavte na facebookovou stánku Vstupte bez klepání.

Seznam rubrik