Diskuse

Rozpolcená žena v rozpolceném domě aneb boj s parkovacím domem

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jojo, parkovací domy, to je lahůdka. jeden v Brně postavili asi pro angličáky a bála jsem se ho, jen jsem na dvoře sedala za volant :-).

0 0
možnosti
RO

Tak musím zaklepat. Ve Valu to chybí, ale mě to nechybí. Nikdy jsem v takovém parkovacím domě ani nebyl a doufám, že než to postaví na Valachách, budu mít toho pana německého původu v hlavě a řidičák už odebraný...;-D

0 0
možnosti
JT

Liberecké parkoviště nikdy více,připadali jsme si tam jak laboratorní krysy,co marně hledají ten svůj kousek sýra.Tedy ten správný výjezd.Naštěstí patříme mezi ty,kteří toto krásné město pouze navštěvují.Níže je komentík k jinému parkovacímu domu,odhaduji že jde o město Slaný.Tuhle technickou hračku využíváme pravidelně a rádi.Ještě tam auto nikdo neodřel a krádež taky nehrozí.No a ta krátká chvilka napětí,zda auto systém najde a dokonce dopraví k majiteli ,po dobré kávě je to hezké zpestření.Horší už je ten malý prostor pro výjezd.Auta ve vývinu typu fabie a podobní kojenci jsou v pohodě.Ta dospělejší už si musí dávat pozor ,aby cestou ven nezměnila tvar ;-D

1 0
možnosti
Foto

Že jo? Je to spleť!

Tedy já snad budu muset do Slaného, abych to vyzkoušela! On Martin mluvil asi o moravské metropoli, zřejmě se to děje na více místech. To prostě musím vyzkoušet!:-)

0 0
možnosti
PN

No, vidím, že všichni máte malá autíčka. Já si koupil Accorda a to je v parkovacích domech zážitek. To, že do začátky nevybočím ale musím si vždycky couvnout, to je řešitelné. Ale auto má dlouhý rozvor a když je nájezd do nižšího patra tak hrana očeše spodek - to jsou zvuky pazvuky. A to mám 17 palcové gumy, výš už to auto nezvednu. Proto již v parkovacích domech nikdy neparkuji. Což je třeba v Západní Evropě docela problém, protože tam moc jiných možností parkování není. Teď již chápu, na co je dobrá třeba Škoda Oktávie s krátkým rozvorem. Sice na dálnici skáče, ale zato nechytá spodkem při sjezdech z parkovacího domu.

Každý se diví proč jsou tak populární SUV. Já se nedivím. Jednak ty parkovací domy s tím projedete obvykle bez problému (jsou dost vysoké a nesedřete si spodek), mají celkem dobrý rejt a (pokud se jedná o menší crossovery) tak vytočíte bez problémů. A také projedete bez ztráty věcí na podvozku i zrůdně vysoké retardéry, kterých jsou plná francouzská města a které se začínají objevovat i u nás.

2 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, že těch způsobů, jak si odrasovat aspoň kousilínek auta je tam celá přehršel. U toho našeho veledíla jsou navíc nesmyslně vysoké obrubníky, prostě je to adrenalin.

Nejsou SUV příliš široká, takže pak mají boj nacpat se mezi sloupy?

0 0
možnosti

Až tam časem to auto škrábnete, ukažte manželovi stopy po dalších autech a vysvětlete mu, že zatímco psi očůrávají patníky, manželky si teritorium značkují barvou z aut ;-)

0 0
možnosti
Foto

A parkovací místa úzká, dostat se z vozu zvládne dobře jen hadí muž. Jestli existují hadí ženy netuším... R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Pravda, občas by se člověk potřeboval ven dostat zadními dveřmi :-)

0 0
možnosti
RE

Mám auto naštěstí tak vysoké, že se do parkovacích domů nevejde a tím jsem od tohoto zaplaťpámbúh osvobozen!:-);-D

1 0
možnosti
Foto

Tak to máte po starostech :-)

1 0
možnosti
FV

A to si představte, že v Budějcích máme parkovací dům v nákupním megacentru a na jeho střeše je autobusový nádraží. Fakt, nekecám. Kdykoliv jdu kolem, tak mě vám popadne taková tíseň, že jedu raději domů do vsi vlakem.

2 0
možnosti
Foto

No zní skutečně velmi centralizovaně. Jihočeský vlak má rozhodopádně víc bodů i u mě, asi bych volila stejně.

0 0
možnosti
Foto

Seš prostě Bohyně (tepláková):-)R^

1 0
možnosti
Foto

Ve Fóru při vjezdu od terminálu si tak moc nepřipadám :-)

2 0
možnosti
Foto

:-)R^ neskutečně jsem se pobavila

1 0
možnosti
Foto

Tak to mě skutečně moc těší, děkuju!

0 0
možnosti