Diskuse

František

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud tím Františkem byl kamioňák, jednou jsem ho kvůli trolování vyzval na souboj. Hodlal jsem za ním jet až do Budějc. Jestli to byl on, tak ho dostihnu až tam nahoře. Tenhle můj to ale asi nebyl, byl mlád kolem padesátky, jedině že příčinou mohl být kamion. Dost se po mně vezl, dokonce ohlásil, že jsem byl v mladších letech PORNOHEREC. Tenhle - můj - napsal asi jen dva blogy o kamionech. Poté jezdil jen po diskuzích. Fando, však mi neutečeš, dočkáš se mě!! Zuzko, jako vždy R^R^

1 0
možnosti
Foto

Byl to on. František Smutný s fotkou staženou z internetu, na které byl úplně někdo jiný. Taky jsem s ním měla problém, ale napsal mi na FB, že to nebere vážně (což já ostatně taky ne) a že měl identit několik a administrace o tom věděla.

Skutečně se asi jmenoval František Veselský.

0 0
možnosti
Foto

Tu knihu už nedopíše...

2 0
možnosti
FF

Seznámili jsme se kdysi dávno u jednoho začínajícího blogera. Byli jsme taková banda, která se do něj dost navážela, kritizovala, ovšem v dobrém a snažila se ho přimět k lepšímu přemýšlení. Ne vždy se zdařilo. Občas se mi zdály Františkovi výpady opravdu zbytečně ostré, ale jinak jsem měl jeho styl rád a dost jsem se při něm nasmál, protože na rozdíl od jiných jsem to nebral tak vážně. Tušil jsem za tím spíš jeho laskavost. Tehdy byly ještě nicky a já nikdy přesně nevěděl, který je jeho, dost je měnil. Dokonce jsem ho jeden čas podezříval, že byl i Hrabě Monte Christo:-)...ani později jsem se moc nevyznal, jestli je vlastně Smutný, Adler, Veselský či jiný....vždycky to byl jen jeho styl, kdy jsem tušil, že by to mohl být on.

Občas mě nazval jmenovcem a já ho tak trochu považoval za přítele, což on samozřejmě netušil. Jeho styl mi chybí.

5 0
možnosti
Foto

Franta tady bude chybět. Takový řízný pořízek je v diskusi jako štika v rybníce.

Tož Franto, jestli tam nahoře maj nějaký pořádný repráky - tak tahle je pro tebe:

https://www.youtube.com/watch?v=a882EtPKQjg

7 0
možnosti
Foto

Já jen tak potichu...

.....

3 0
možnosti
Foto

Nevím co říct, tenhle text mne dojal.R^V

2 0
možnosti
ZS

Ačkoli jsem ho neznala osobně, tenkrát v létě mě ta zpráva zasáhla.

Také jsme si občas psali. Někdy mi poslal zprávu, že se mi blog povedl, a byli jsme skoro stejně staří a měli jsme narozeniny za sebou v rozmezí dvou dnů.

Díky, že jsi napsala, Zuz, tenhle blog. Inu, život nemáme nikdo napořád...

2 0
možnosti
Foto

No jo, nějak se s ním rozloučit musíme...

0 0
možnosti
Foto

Zuzi, předběhla jsi mne... Mám rozepsaný dopis, ale já ho tudy stejně pošlu, i když jsi byla první. Zatím mám těch smutných věcí ve své bezprostřední blízkosti přespříliš na to, abych měla sílu ten dopis dopsat teď. Ale dostane ho, i s tou úrodou melounů! František tu každopádně bude chybět... A nejen tady. Chjo!

1 0
možnosti
Foto

Heli, říkala jsem si, že asi budeš chtít něco takového taky udělat. Využila jsem pomyslné výročí. Přišlo mi, že by asi neměl jen tak zmizet beze slova.

Třeba přilítne a seřve nás, co tu kňouráme jak staré plačky.

2 0
možnosti